Tässä on Joanna. En jaksa kirjottaa miljoonatta kertaa niitä samoja tietoja, anteeks. Joanna on nautintotavoitteinen vaaka pisteillä 2,8,2,6,7 (muistan jo ulkoa :D)  Rahaa on sen verran mitä on eli 4800. Eipä mikään ihmeellinen ilmestys hänkään. Hän haluaa peliuran huipulle ja varmaan sen verran tiedätte, että nainen ei saanut mennä töihin keskiajalla (jota tämä siis yrittää esittää D:) Iärh, mua väsyttää tää.

Torille lähti tämä neiti. Siellä hän tapasi kammotuksen, Taavi Ritin (joka on polskutellut kuumassa lähteessä). Kamala ilmestys, joten romanssi katkesi siihen.

 Sade yllätti, ja Joanna päätti lähteä läheiseen majataloon kuivattelemaan. Mikä sääli, ettei miestä löytynyt.

Jättihaisunäätä odottelee majatalon aulassa sateen päättymistä. Joanna on helposti luovuttavaa sorttia, joten ei ole ihme, että hän ajattelee "Miksen minä löydä miestä koskaan?" Niimpä, on kulunut vasta muutama tunti. Joanna olisi muuten varannut huoneen, mutta arvatkaa kaksi kertaa oliko hänellä rahaa :P

"Hyi, kuka täällä haisee? Parasta häipyä ennen kuin ihmiset luulevat sen olevan minä!" Ja niin Joanna lähti pois. Toivottavasti pian saadaan taloon mies, sillä Joannalla ei ole kylpyammetta!

Joannalla ei ehkä ole kylpyammetta, mutta nälkää hänellä riittää senkin edestä! Kylläpäs se juustopasta nyt maistuu :)

Nyt kuvat suurenivat aivan jättimäisiksi :) Sanoinhan jo kerran, että Joanna luovuttaa herkästi, joten seuraavana aamuna pihalle pöllähti vanhahko nainen, ja pian siinä oltiinkin treffeillä! "Sulo Vuolle, tässä on Joanna Koivula." mummo kähersi. "Oletpas sinä ruma." Joanna sanoi suorasukaisesti, ja siinä meni treffiseuralainen.

Kolmien epäonnistuneiden treffien jälkeen Joanna löysi vihdoinkin sen oikean. Harmi vain, että Gullik näytti siltä, kuin olisi juoksennellut koko elämänsä seiniin, mikä toki saattoi olla mahdollistakin :D Joanna oli kuitenkin sen verran väsynyt, että hän tyytyi Gullikiin, olihan hän sentään ensimmäinen treffiseuralainen, jonka kanssa Joannalla synkkasi.

Yhtäkkiä sää kirkastui ja paikalle tupsahti taikasauvaa heilutteleva valkoiseen hattuun sonnustautunut neito. Neitisellä taisi olla jotain tekemistä Gullikin ja Joannan tunteisiin, sillä yhtäkkiä molemmat flirttailivat täysillä toisilleen!

Joanna kutsui Gullikin kotiinsa. Gullik sääli Joannaa, sillä tällä ei ollut kuin kylpyhuone ja pala keittiön seinää + kaikki tarpeelliset roinat. Gullik katseli Joannaa haltioituneena. "Sinulla on köyhä koti, minun rahani voisivat saada sen kukkimaan jälleen." Joanna hymyili Gullikille. "Minun kotini ei ole vielä kukassa, mutta tosiaan, sinä voisit asettua sinne kanssani, vasta sitten kotini kukkisi." "Hyvä on" Gullik kuiskasi.

Gullikin rahoilla rakennettiin Joannan mielestä hulppea talo. Siellä oli jopa makuuhuone erikseen!

Joannalla ja Gullikilla olikin tässä "hulppeassa" makuuhuoneessa hulppean hauskaa! Gullikin ++- merkki on aika raaka :'D

Joannan ilme kertookin jo kaiken, mutta hän haluaa välttämättä saada ajatuksensa esille. "Olipa ihana yö! Ei uskoisi noin rumalta mieheltä!" Niin, ja Joannan ajatukset menivät päin läskiä, kello on viittä vaille yhdeksän ja yö on siis vasta alkamassa!

Ensi osassa näemme Joannan ja Gullikin tylsää arkea sekä "ihanan yön" tuloksia!